Sjajni uređaj za savršene trenutke roštiljanja

22.06.2023. | 02:55
Sjajni uređaj za savršene trenutke roštiljanja

Solis Stoni Gril 5 u 1, tip 791, je revolucionarni uređaj koji će vam omogućiti da uživate u savršeno pripremljenim jelima bez obzira na vremenske uslove. Ovaj vrhunski stoni gril nudi neverovatnu multifunkcionalnost koja će vas oduševiti. Sa Solis Stonim Grlom 5 u 1, vaša kuhinja postaje mesto gde možete pripremiti raznovrsna jela sa samo jednim uređajem. Bilo da želite roštiljati meso, povrće, ribu ili peći pizzu, ova sveobuhvatna mašina ima sve što vam je potrebno. Zahvaljujući inovativnom dizajnu i visokokvalitetnim materijalima, Solis Stoni Gril pruža izvanredne rezultate svaki put u spremanju jela koje se mogu na njemu spremiti da jela budu ukusna i zdravo pripremljena za goste i svoju porodicu.

Multifunkcionalnost koja oduzima dah

 

Jedna od glavnih karakteristika ovog uređaja je mogućnost roštiljanja na dva nivoa. To znači da možete istovremeno pripremati različite vrste hrane, prilagođavajući se potrebama i ukusima svih ukućana. Podesive rešetke omogućavaju precizno podešavanje temperature, što rezultira idealno pečenim mesom, sočnim povrćem ili hrskavom picom.

Osim toga, Solis Stoni Gril dolazi sa dodatnim funkcijama koje ga čine još praktičnijim. Uređaj ima integrisanu ploču za zagrevanje, što vam omogućava da pripremate sosove, pržite prilog ili zadržite hranu toplom dok se ostatak obroka završava. Takođe, tu je i mogućnost dimljenja hrane, koja će vašim jelima dati poseban ukus i miris. Ovaj multifunkcionalni rostilj se koristi za pečenje mesa i povrća, pečenje palačinki i mini pica.

 

Jednostavna upotreba i održavanje

 

Solis Stoni Gril 5 u 1 je dizajniran tako da bude praktičan i jednostavan za upotrebu. Intuitivni kontrolni panel omogućava vam da lako podešavate temperaturu i vreme pripreme, bez obzira na vaše kulinarsko iskustvo. Uz to, LED ekran pruža jasne informacije o trenutnim postavkama.

Ovaj stoni gril takođe ima nekoliko funkcija koje olakšavaju održavanje uređaja. Površina rešetki je neprianjajuća, što znači da hrana neće zaglaviti i da će čišćenje biti brzo i jednostavno. Takođe, Solis Stoni Grl ima odvojivi deo grila

koji omogućava jednostavno uklanjanje ostataka hrane i masnoće. Sve što treba da uradite je da odvojite delove grila i operete ih pod tekućom vodom ili ih stavite u mašinu za pranje posuđa.

Solis Stoni Grl 5 u 1, tip 791, takođe je dizajniran sa fokusom na sigurnost korisnika. Ugrađeni termometar omogućava vam da pratite unutrašnju temperaturu hrane, obezbeđujući tako da je sve pripremljeno optimalno i bezbedno za konzumaciju. Dodatno, ručke na grilu ostaju hladne tokom upotrebe, što sprečava mogućnost opekotina.

Kada je reč o izgledu, Solis Stoni Grl 5 u 1 se ističe modernim i elegantnim dizajnom. Bez obzira da li ga koristite na terasi, balkonu ili u kuhinji, ovaj uređaj će sigurno privući pažnju svojim stilom.

Ukratko, Solis Stoni Grl 5 u 1, tip 791, je apsolutno neophodan uređaj za sve ljubitelje roštilja i ukusne hrane. Sa svojom multifunkcionalnošću, jednostavnom upotrebom i održavanjem, kao i fokusom na sigurnost korisnika, ovaj stoni gril će vas oduševiti svaki put kada ga koristite.

Uživajte u savršenim trenucima roštiljanja sa Solis Stonim Grlom 5 u 1!
Komentari

  • Djurdjija - 22.06.2023.

    Ja od kada sam kupila ovaj gril cesto spremam hranu na njemu kada mi vreme i obaveze dozvoljavaju, hrana je veoma ukusna jer ne gubi svoja hranljiva svojastva a moja porodica zadovoljna. » Odgovori na komentar

Pošalji komentar