KAKO DOSKOČITI „SITNICAMA“ KOJE URUŠAVAJU NAŠE ZDRAVLJE

13.02.2020. | 11:02
KAKO DOSKOČITI „SITNICAMA“ KOJE URUŠAVAJU NAŠE ZDRAVLJE

Kako se rešiti nedostatka energije, lošeg imuniteta i drugih hroničnih problema? Kako doskočiti "sitnicama" koje negativno utiču na naše zdravlje?

Ko o čemu, baba o uštipcima a mi o bolestima...


Tužna je istina da se u medijima dosta radi na strahu, konstantno se priča o raznim bolestima i SVI DAJU SAVETE KAKO DA SE LEČIMO A NE KAKO DA SPREČIMO.

I dalje se držimo premise da što nas ne ubije to nas ojača i da ćemo uskoro biti ko bubašvabe – otporni na sve. Možda u teoriji ali u praksi je drugačije.

 SVE SE TO NEGDE AKUMULIRA U NAŠEM ORGANIZMU, NAŠE ĆELIJE PAMTE A POSLEDICE NAŠIH GREŠAKA I NEBRIGE O ZDRAVLJU DOLAZE NA VIDELO MNOGO KASNIJE.

Drugi problem je što očekujemo da se našim zdravljem bavi neko drugi a ne mi sami.

Naš organizam često nam šalje signale da nešto nije u redu ali mi to ignorišemo. Ne samo da probleme poput loše cirkulacije, bolova, promena raspoloženja, nesanice i gubitka energije guramo „pod tepih“ već veoma često tepamo svojim problemima i prisvajamo ih kao da su deo nas.

Čućete da često termine poput  glavoboljica, „moj visok pritisak“, „moja nesvestica“...

Zašto? Zato što se očekuje od nas da u nekim godinama imamo bar neku bolest.

A zašto da ne bacimo akcenat na to kako da se hranimo i šta da radimo da ne budemo bolesni...

Zračenje mobilnih je jako štetno i spada u grupu IIb kancerogena - smanjiti upotrebu mobilnih na minimum i koristiti zaštitnike koji modifikuju ćelijski odgovor na to zračenje.

kako doskociti sitnicama koje unistavaju nase zdravlje? pro100healthy nudi resenje

Hrana nam je puna teških metala zbog toga što se tretira pesticidima i herbicidima, posebno je puno teških metala voće i povrće koje raste pored puta - zašto ne bi koristili preparate koji eliminišu teške metale, detoxamin, Cilantro, Crveni zdravac...

zeolit detoksifikuje organizam - pma aktivirani klinoptilolit

Zagađen vazduh - pa danas makar postoje fotokatalitički prečišćivači vazduha koji mogu eliminisati i čestice manje od 2,5PM. Činjenica je da moramo izaći napolje, moramo ići na posao u šetnju... ali imajte na umu da minimum 8h provedete u stanu, tu i spavate, pa zašto onda ne bi bar tih 8h udisali kvalitetan vazduh.

nobel ambilife najbolji fotokataliticki preciscivaca vazduha

NE OVO NIJE TEPIH...OVO SU FILTERI IZ FOTOKATALITIČKOG PREČIŠĆIVAČA VAZDUHA. NOV  BELI FILTER, FILTER NAKON 15 DANA (STAN U KOME SE PUŠI), FILTER IZ KAFIĆA (STAJAO U PUŠAČKOJ ZONI)..

Voda iz česme je puna hlora, fluora, teških metala i veoma je velike tvrdoće - povremeno koristite prolom vodu ili prečišćivače vode na bazi reverzne osmoze koji se mogu ugraditi ispod česme, i uvek ćete imati dobru vodu.

ZAŠTO? EVO ODGOVORA! SLIKA GOVORI VIŠE OD REČI...

uredjaji za preciscavanje vode pro100healthy

Loš Vam je imunitet - ne čekajte da se razbolite, jedite namirnice bogate vitaminom C ili ako više volite suplemente tu su: spirulina, moringa, OPC+C, reiši gljiva, Omega 3.

Nedostaje Vam energije – Kordiceps i Maka, kompleks vitamina B i Gin seng mogu Vam pomoći da povratite energiju.

Rešenja dakle ima... Složićete se da je ulog veliki i da je sve to skupo...ali pre nego što izračunate koliko košta zdravlje, zapitajte se koliko košta bolest.

 
Komentari

  • Tatjana Karaburma - 18.02.2020.

    Imam aparat za vodu sa filterima vec godinama i redovno ga odrzavamo i svaki put kad mi serviser promeni filtere sokiram se nasta lice posle 6 meseci koriscenja, a ujedno sam i srecna sto znam da pijem cistu preciscenu vodu. » Odgovori na komentar

  • Dara - 19.02.2020.

    A pri tom i zdravu vodu.. » Odgovori na komentar

Pošalji komentar